Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hisuian Typhlosion in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Scarlet Violet keyart showing the two legendary Pokémon and logos
Twee weekenden in november kan je tegen Hisuian Typhlosion vechten!

Het is alweer even geleden dat de vorige 7-star Tera Raid Battle er was. Om de zoveel tijd staat er een ijzersterke Pokémon in de spotlight. Pokémon Scarlet & Violet-spelers krijgen dan de kans om tegen die Pokémon te vechten en zelfs te vangen als ze hem weten te verslaan. Deze keer is het de beurt aan Hisuian Typhlosion. Tijdens dit event zal de Pokémon een Fire-Tera Type hebben en een prachtige Mightiest Mark. Hisuian Typhlosion is een keer per savefile te vangen.

De eerste ronde vindt van 3 november 2023 om 01:00 tot 6 november 2023 om 00:59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 10 november 2023 om 01:00 uur tot 13 november 2023 om 00:59 uur plaats. Genoeg kans om deze toffe Pokémon aan je Pokédex toe te voegen.

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Speel jij nog steeds Pokémon Scarlet & Violet? Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties!