Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spirit Hunter: Death Mark II heeft een releasedatum

Op 15 februari 2024 verschijnt het derde deel in de serie!

Uitgever Aksys Games is op dreef. Recent bracht het al Inescapable: No Rules, No Rescue uit en volgende week brengt het Virche Evermore -ErroR: Salvation uit. Zojuist heeft Aksys Games een releasedatum voor Spirit Hunter: Death Mark II aangekondigd. In augustus werd nog bekend dat de game van 2023 naar 2024 was uitgesteld. Nu weten we dat de game op 15 februari 2024 naar de Nintendo Switch en andere platformen komt. Het is het derde deel in de Spirit Hunter-serie. Eerder kwamen al Spirit Hunter: Death Mark en Spirit Hunter: NG uit.

Spirit Hunter: Death Mark II is een horrorgame waarin je onderzoek doet naar bovennatuurlijke gebeurtenissen op de Japanse school Konoehara Academy. Net als in voorgaande edities van de game hebben hebben de ontwikkelaars inspiratie genomen uit Japanse mythen en folklore om een genuanceerd en meeslepend horror verhaal te creëren. Er keren bekende personages uit de vorige game terug om Yashiki te helpen in zijn onderzoek. Ook zit er een 2D side-scrolling waarmee je gebieden verkent op een andere manier.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan kan je hier de nieuwe trailer bekijken. Heb jij eerder een Spirit Hunter-game gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!