Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe LEGO Mario uitbreiding sets onthuld

De Nabbit At Toad's Shop en de Penguin Family Snow Adventure uitbreiding sets verschijnen op 1 december!

Ja, je leest het goed er komen weer nieuwe LEGO Mario-sets aan! Dit keer gaat het om de Nabbit at Toad’s Shop en de Pinguïn Family Snow Adventure uitbreiding set. Beide sets verschijnen op 1 december.

De Nabbit At Toad’s Shop set bevat een gele Toad en een Nabbit figuur. Hiernaast komt de set met de benodigde blokjes en accessoires om de bijbehorende winkel te bouwen. Andere niet inbegrepen Mario karakters, zoals Mario, Luigi en Peach kunnen ook gebruikt worden. Met hen kun je op een actie tag springen om de Toad te groeten, digitale voedsel items te verkrijgen en om Nabbit te stompen om zijn gestolen items te krijgen.

De Penguin Family Snow Adventure uitbreiding set bevat een LEGO pinguïn, baby pinguïn en een Goomba figuur met een toepasselijke winter muts. Je krijgt ook een te bouwen ijs grot met onder andere een leuke ijs-glijbaan en een slee om hiermee vanaf te glijden. Mario, Luigi en Peach zijn ook hier bruikbaar. Met deze karakters kun je punten verdienen door de baby pinguïn van de berg te….. Uuhhmm, ik bedoel natuurlijk bij zijn moeder terug te brengen en om de Goomba te verslaan.

Ben jij van plan om deze nieuwe LEGO Mario-set in huis te halen? Laat het weten in de reacties.