Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende maand zal Rockstar Games GTA VI onthullen

GTA keyart
GTA VI zal nog dit jaar eindelijk onthuld worden.

Het is ondertussen alweer tien jaar geleden dat GTA V verscheen op de PS3 en Xbox 360. In de tijd hierna is die ook nog verschenen op PC, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series S|X met miljoenen verkochte exemplaren en een goed lopende online modus bleef het enorm lang stil rondom een nieuwe GTA.

GTA VI had wel eerder wat vroege gameplay die gelekt was, maar officieel is de game nooit onthuld. Daar zal volgende maand verandering in komen. Dit werd onthuld door middel van een bericht op Twitter via de officiële kanalen van Rockstar. Begin december zal de eerste trailer onthuld worden. De kans dat het spel op de Switch zal verschijnen is minimaal, maar voor de opvolger is er zeker een mogelijkheid.