Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

A Highland Song verschijnt begin volgende maand op de Nintendo Switch

Bereik al rennend, springend en klimmend de heuvels!

Deze avond konden we met z’n alle weer genieten van een nieuwe Indie World Showcase. Uiteraard zijn er weer flink wat indiegames aangekondigd, waaronder A Highland Song. Tijdens de presentatie kregen we trouwens meteen al de releasedatum van dinsdag 5 december te horen. Over een paar weken kunnen Switch-bezitters dus al aan de slag met dit spel! Daarbij is deze titel vanaf nu al vooraf te bestellen via de Nintendo eShop. Mocht je dat doen, dan krijg je 10% korting op jouw aankoop. Kies je ervoor om A Highland Song na 11 december te kopen? Dan gaat het spel voor een bedrag van €15,99 over de digitale toonbank.

A Highland Song is een avonturen-platformspel waarin je samen met Moira McKinnon op een muzikale tocht gaat door de Schotse Hooglanden. Het doel in deze game is om naar de heuvels komen, wat je kunt doen door verschillende routes te nemen. Het leuke aan deze titel is dat het verhaal zich aanpast aan welke weg jij hebt gekozen. Gaat het jou al rennend, springend en klimmend lukken om de eindbestemming te bereiken?

Ben je benieuwd geworden naar A Highland Song? Neem dan vooral een kijkje naar onderstaande aankondigingstrailer!