Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

KarmaZoo krijgt launch trailer

Help online zoveel mogelijk mensen in KarmaZoo

De co-op platform-game KarmaZoo is eergisteren verschenen voor de Switch. Nu de game speelbaar is voor iedereen heeft indie uitgever Devolver Digital een launch trailer voor de game vrijgegeven. De trailer is hieronder te bekijken.

KarmaZoo is een co-op 2D platform game waarin je samen met andere spelers mensen helpt. In de game maak je betekenisvolle connecties met 9 andere online willekeurig geselecteerde spelers. Samen streef je naar de belangrijkste bron van allemaal: karma. Samen speel je verschillende uitdagende levels, die zich aanpassen aan de grote van je team, de personages waarmee je speelt en de perks die jullie samen kiezen. Er is geen run hetzelfde als de spelers en de game veranderen. Met alle goede dingen die je doet verdien je karma. Je kunt zelfs karma verdienen door jezelf op te offeren, zodat andere spelers de dodelijke uitdagingen kunnen doorstaan. De karma punten gebruik je om nieuwe karakters en vaardigheden vrij te spelen voor toekomstige loops.