Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 47

Elke week zetten we de releases voor je op een rijtje!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

In Stars and Time

[Release Radar] Week 47 - In Stars and Time

Prijs in de Nintendo eShop: €19,50 – 20 november 2023

In Stars and Time is een zogenaamde Tijdlus RPG. Elke nieuwe lus verkrijg je een nieuw perspectief van de wereld om je heen, waardoor je betere keuzes kunt maken in gesprekken of nieuwe oplossingen voor puzzels vind. Het verhaal volgt de avontuurlijke vrienden Siffrin, Mirabelle, Isabeau, Odile en Bonnie die het proberen op te nemen tegen een tirannieke koning. Voordat ze dit lukt, gaat er echter iets mis en komen ze in een tijdlus terecht, en Siffrin lijkt de enige te zien die dit in de gaten heeft. Weet jij Siffrin en haar vrienden te helpen de koning te verslaan voordat de klok weer wordt terug gezet?

DYSCHRONIA: Chronos Alternate – Definitive Edition

[Release Radar] Week 47 - Dyschronia

Prijs in de Nintendo eShop: €49,99 – 21 november 2023

DYSCHRONIA: Chronos Alternate is oorspronkelijk een murder-mystery game die in drie episodes verscheen voor VR. De drie episodes zijn nu samengevoegd voor release op de Switch. Dat niet alleen, de definitive edition bevat ook exclusieve story content waarbij het optimaal gebruikt probeert te maken van de mogelijkheden van de Switch. Het verhaal volgt Special Supervisor Hal Scion, een detective die het verleden kan herschrijven. Het is aan jou om een theoretisch gezien onmogelijke misdaad op te lossen. Verken de mysteries verscholen in mensen, plekken, de realiteit en dromen. Je zult alles op alles moeten zetten om te overleven, al helemaal wanneer het bestaan van de stad op het spel wordt gezet.

Alina of the Arena

[Release Radar] Week 47 - Alina of the Arena

Prijs in de Nintendo eShop: €14,99 – 23 november 2023

Alina of the Arena is een roguelike deckbuilding tactics game. Jij speelt de game als Alina, een geweldige vrouwelijke gladiator die gevecht na gevecht houd in de arena, ten ogen van een bloedlustig publiek. Gebruik de kaarten om ronde na ronde te overleven, waar je naast simpele aanvallen ook gebruik maakt van dodges, knockbacks en eigenlijk alles wat je moet doen om te overleven.

Wat verder verschijnt in de week van 20 tot en met 26 november

 • 20 november: Inertia 2
 • 21 november: Euro Truck Driver Simulator
 • 21 november: Train Driver Simulator
 • 21 november: Swim Sacabambaspis
 • 21 november: Furniture Flipper Simulator 2023
 • 22 november: Jurassic Park Classic Games Collection
 • 22 november: Settris
 • 23 november: Train Valley 2 – Community Edition
 • 23 november: Witchtastic
 • 23 november: Tallowmere 2 : Curse of the Kittens
 • 23 november: Deleted
 • 23 november: Super Solitaire
 • 23 november: Colored Effects
 • 23 november: Charrlia Soccer – Pro Edition
 • 24 november: Guns and Spurs 2
 • 24 november: Train Traffic Manager
 • 24 november: Final Shot
 • 24 november: Nora the wannabee Alchemist
 • 24 november: Snakebird Complete
 • 24 november: Frogvival
 • 24 november: Evil Diary
 • 24 november: Rally Race
 • 24 november: Starlight Drifter
 • 24 november: Aquarium land – Baby seal Edition
 • 25 november: Criss Cross
 • 25 november: Astro Miner
 • 25 november: Drawing Carnival
 • 25 november: Tricky Traps
 • 25 november: Zombies Rising xXx
 • 25 november: ASMR Slicing

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.