Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Garden Life, Switch versie verschijnt later

Die groene vingers zullen nog even moeten wachten.

Er is een nieuwe trailer verschenen van Garden Life, een cozy gardening Sim waarin je een eigen tuin onderhoud. De trailer is bedoeld als aankondiging van de releasedatum, maar alhoewel de game bevestigd is voor de Switch staat deze hier niet tussen. Het lijkt er dan ook op dat de Switch versie de releasedatum van 22 februari niet gaat halen. Aangezien er verder niets bekend is over een annulering lijkt het erop dat de Switch versie later in 2024 verschijnt. De trailer kun je in ieder geval alvast hieronder bekijken.

In Garden Life komen gaming en tuinieren bij elkaar in een game waar jij je eigen tuin moet beheren. Het doel is om je tuin zo mooi mogelijk te maken, uit te breiden en opdrachten uit te voeren. Hierbij wordt geen grid structuur gebruikt, waarin je voorwerpen alleen binnen bepaalde vakjes moet plaatsen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Verder is de game is ontworpen door echte experts op het gebied van tuinieren, die de game zo realistisch mogelijk hebben gemaakt. Wij mochten de game afgelopen Gamescom al eens proberen. Benieuwd geworden naar deze ervaring? Onze hands-on kun je hier lezen.