Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meowscarada wordt op 7 december toegevoegd aan Pokémon Unite

En de Battle Pass bevat dit keer holowear voor Sableye en Mewtwo

Het X-account van Pokémon Unite heeft gisteren aangekondigd dat Meowscarada op 7 december aan Pokémon Unite wordt toegevoegd.

Op dit moment zijn er nog geen verdere details of een trailer van dit karakter gedeeld. Dit zal de komende weken ongetwijfeld nog wel gaan gebeuren. Hiernaast zijn er details gedeeld over de volgende Battle Pass. Spelers krijgen hiermee toegang tot een aantal nieuwe outfits, zoals nieuwe Holowear voor Sableye en de Dark Lord Holowear voor Mewtwo. De nieuwe Battle Pass wordt aangeboden van 5 december 2023 tot 16 januari 2024.

Spelen jullie nog actief Pokémon Unite? Laat het weten in de reacties!