Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race op 1 december mee tijdens onze livestream

Vrijdag 1 december 2023 vanaf 20:00 uur gaan we los in Mario Kart. Doe jij met ons mee?

De eerste vrijdag van de maand houden we altijd onze livestream. Deze keer valt het toevallig op de eerste dag van december. Op vrijdag 1 december gaan we dus onze maandelijkse livestream houden. Het gaat een toernooi worden in Mario Kart 8 Deluxe en we racen met de standaardregels op 150cc. Net als onze vorige livestreams zal Glenn de stream hosten. 

De livestream vindt vrijdag, 1 december 2023, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het toernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haak dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen. 

Ditmaal draait de strijd weer om de wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream de meeste punten heeft verdiend krijgt een goudkleurige Discord-rol. Door het te gekke kleurtje zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent. Tevens ontvangen ook de tweede en derde plaats een Discord-rol opleveren. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn. 

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze livestream! Tot dan!