Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FrostyFest aangekondigd voor Splatoon 3

Een bijzonder Splatfest in winterse sferen!

Het Bibberseizoen 2023 gaat vrijdag 1 december van start in Splatoon 3. Dat gaat natuurlijk al gepaard met een hoop nieuwe dingen, maar er komt nog meer aan. Nintendo Nederland heeft middels een bericht op X bekendgemaakt dat FrostyFest eraan komt. Hoewel er betreffende dit speciale Splatfest nog geen details bekend zijn, belooft het een bijzonder feestje te worden. Bekijk vooral de foto’s in onderstaand bericht. Daar zie je hoe Splatsville en Inkopolis geheel in winterse sferen zijn gehuld.

Daarnaast kan je binnenkort ForstyFest-uitrusting bemachtigen. Daarvoor hoef je alleen het Splatoon 3-nieuwskanaal in de gaten te houden op je Nintendo Switch. De uitrusting kan je namelijk via een nieuwsbericht ontvangen door vanuit dat bericht het spel te starten.

Hoe lijkt jou FrostyFest? Laat het ons weten in de reacties!