Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Professor Layton and the New World of Steam verschijnt pas in 2025

LEVEL-5, Professor Layton
Zie hier hoe de eerste, maar eigenlijk 17de puzzel in elkaar zit!

Uiteraard kwam Professor Layton and the New World of Steam ook weer aan bod tijdens de tweede Level 5 Vision van dit jaar. Echter kwamen ze voor vele fans niet echt met goed nieuws. Tijdens de presentatie liet Level 5 namelijk weten dat Professor Layton-fans nog iets meer geduld moeten hebben. Het spel zal namelijk pas in 2025 verschijnen, in plaats van 2024. Momenteel is het nog niet duidelijk of deze titel naar de Switch gaat komen, want wellicht wordt de game wel naar Nintendo’s volgende console gebracht.

Maar wees niet al te verdrietig, want we hebben vandaag dan weer wel kennis kunnen maken met de eerste puzzel! Althans… De 17de puzzel om precies te zijn. Deze puzzel speelt zich af op de werkplek van meneer Eggmuffin. Professor Layton en Luke willen graag een bezoekje brengen aan de werkplek van deze uitvinder, maar weten nog niet hoe ze het gebouw in kunnen komen vanwege de vele deuren. Of het ze gaat lukken om de 17de puzzel van de game te kraken, zie je in de video onderaan dit artikel.

In Professor Layton and the New World of Steam gaan Professor Layton en Luke opnieuw op een spannend avontuur. Luke heeft Professor Layton een brief gestuurd met daarin de vraag of hij naar een plek kan komen die hij nog nooit eerder heeft gezien, namelijk Steam Bison in Amerika. Het is misschien goed om te weten dat dit avontuur een jaar na Professor Layton en de Verloren Toekomst plaatsvindt en dat het verhaal dit keer iets anders verloopt. Terwijl onze favoriete personages samen puzzels oplossen zal de stad om hen heen veranderen. Welke geheimen zal dit dorp allemaal hebben?