Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Turnip Boy Robs a Bank krijgt releasedatum + nieuwe trailer

Klaar voor meer criminele activiteiten?

Afgelopen juni werd werd Turnip Boy Robs a Bank aangekondigd, het komische vervolg op Turnip Boy Commits Tax Evasion. Nu, zo’n half jaartje na de aankondiging, is er ook een releasedatum bekend gemaakt. Graffiti Games en Snoozy Kazoo hebben aangekondigd dat de game op 18 januari naar de Switch komt. Een nieuwe trailer is ook verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

Turnip Boy is terug en klaar voor meer criminele activiteiten! Dit keer werkt hij samen met de angstaanjagende Pickled Gang om een een bank te beroven. Maar niet zomaar een bank, De Botanical Bank! Steel kostbare voorwerpen, bedreig je gijzelaars voor informatie en verken de donkere krochten en vreemde historie van de Botanical Bank. Deze komische actie-adventure speelt verder als een roguelite, waarbij je vreemde en gevaarlijke wapens en gereedschappen zult moeten kopen van de Dark Web om de bankroof te laten slagen.