Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

GTA VI trailer verschijnt op 5 december

GTA 6 trailer aankondiging
Volgende week is het tijd voor de echte onthulling van GTA 6 .

Volgende week is het dan eindelijk zo ver. Rockstar zal de nieuwste titel in de Grand Theft Auto-franchise officieel onthullen. Het is ondertussen alweer tien jaar geleden dat GTA V verscheen op de PS3 en Xbox 360. In de tijd hierna is die ook nog verschenen op PC, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series S|X met miljoenen verkochte exemplaren en een goed lopende online modus bleef het enorm lang stil rondom een nieuwe GTA.

GTA VI had wel eerder wat vroege gameplay die gelekt was. Maar officiële beelden ontbraken tot nu toe. Vorige maand werd wel bekend dat begin deze maand er een trailer moest gaan verschijnen. Het is nu bekend dat die op 5 december om 15:00 Nederlandse tijd zal verschijnen. De kans dat de game op de Switch verschijnt is zo goed als 0, maar met de geruchten van de opvolger is het goed mogelijk dat de opvolger hem wel kan ontvangen.