Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 49

Elke week zetten we een aantal aankomende releases voor je in de schijnwerpers!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

A Highland Song

Prijs in de Nintendo eShop: €15,99 – 5 december 2023

A Highland Song is een avonturen-platformspel waarin je samen met Moira McKinnon op een muzikale tocht gaat door de Schotse Hooglanden. Het doel in deze game is om naar de heuvels komen, wat je kunt doen door verschillende routes te nemen. Het leuke aan deze titel is dat het verhaal zich aanpast aan welke weg jij hebt gekozen. Gaat het jou al rennend, springend en klimmend lukken om de eindbestemming te bereiken?

Born of Bread

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 5 december 2023

Born of Bread is een 2.5D turn based RPG waarin je in de huid kruipt van Loaf, een broodgolem gemaakt van meel. Hij gaat op pad om de wereld te redden van monsters uit een ander tijdperk. Onderweg maak je nieuwe vrienden die meereizen en zich aan je team toevoegen. Je ontdekt mysterieuze ruïnes, grote levendige steden en ontmoet interessante personages. De turn-based gevechten doen erg veel denken aan klassieke Paper Mario-games. Door middel van quick-time events en het indrukken van de juiste knoppen op het juiste moment doen je aanvallen meer schade. Ben jij de brood-nodige held van dit verhaal?

Outer Wilds

Prijs in de Nintendo eShop: €34,99 – 7 december 2023

Outer Wilds is een open-world mystery game. De game is al een tijdje uit, maar als je van plan bent deze titel te spelen raden we aan er niet al te veel over op te zoeken. Zo blijft de game het interessantst! Wij zullen ook niet teveel delen, behalve dat je in de huid kruipt van een astronaut die op pad wordt gestuurd om een constant evoluerend zonnestelsel te onderzoeken. Het blijkt namelijk dat er in dit zonnestelsel sprake is van een constante tijdlus die ervoor zorgt dat je elke 22 minuten weer overnieuw moet beginnen. Het is aan jou de taak om uit deze benarde situatie te komen en het mysterie van dit geheimzinnige zonnestelsel op te lossen.

Wat verder verschijnt in de week van 4 tot en met 10 december

 • 5 december: A Long Journey to an Uncertain End
 • 5 december: While the Iron’s Hot
 • 6 december: Battle Stations Blockade
 • 7 december: DREAMERS: A Nostalgic Adventure
 • 7 december: Pesterquest
 • 7 december: Hiveswap Friendsim
 • 7 december: Pestersim
 • 7 december: Nessy!! The Robot
 • 7 december: City Driver Car Parking Simulator
 • 7 december: Defend the Base: Tower Turret Shooting Range
 • 7 december: SUNSOFT Mahjong Solitaire- Shanghai LEGEND
 • 7 december: Stone Age
 • 7 december: Crystal Chip Collector
 • 8 december: Xuan Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains
 • 8 december: Golf Guys
 • 8 december: Mob Control
 • 8 december: Helix Jump
 • 8 december: Fearmonium
 • 8 december: The Smurf: Colorful Stories
 • 8 december: Air Aces
 • 8 december: Vege Bubble Shoot

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.