Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geoff Keighley toont hypetrailer voor Game Awards 2023

The Game Awards keyart met het logo en de naam getyped
Kom alvast in de stemming met een nieuwe trailer!

Elk jaar vinden The Game Awards plaats, maar het is altijd afwachten welke games er met een Award ervandoor gaan. De Game Awards is dit jaar vanaf aankomende vrijdag 2 uur ‘s nachts Nederlandse tijd te bekijken via Youtube en Twitch. Om alvast in de stemming te komen heeft Geoff Keighley op X een hypetrailer voor Game Awards 2023 online gezet. In de trailer zien we verschillende Nintendo-spellen voorbij komen. Zo komen fragmenten voorbij van Super Mario Bros. Wonder en The Legends of Zelda Tears of the Kingdom. Ook titels als Baldurs Gate 3 en Spider-Man 2 komen voorbij.

Ga jij aanstaande vrijdag de Game Awards 2023 kijken? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!