Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Poppy Playtime: Chapter 1 verschijnt binnenkort op de Switch

Blijf uit de handen van het speelgoed!

Mob Entertainment heeft aangekondigd dat populaire horror/puzzle adventure game Poppy Playtime naar de consoles komt. Hieronder valt ook de Switch. Chapter 1 (De game verschijnt in hoofdstukken, momenteel wachten we op de PC versie van hoofdstuk 3.) verschijnt binnenkort al op de Switch, namelijk op 21 december. Benieuwd naar de game? Hieronder kun je de oude launch trailer bekijken.

Poppy Playtime: Chapter 1 speelt zich af in een verlaten speelgoed fabriek. Playtime Co. was ooit de bekendste naam in speelgoed, met een fabriek waar je U tegen zegt. Tot op een dag iedereen in de fabriek op mysterieuze wijze verdween. Jij vind jezelf op een dag in deze fabriek, waar je al snel je best moet doen om in leven te blijven. Een aantal nogal wraakzuchtige stukken speelgoed zitten namelijk achter je aan… Gebruik de GrabPack om dingen van ver te kunnen pakken en elektrische circuits te kunnen manipuleren. Verken de vreemde fabriek… en wat er ook gebeurd, blijf uit de handen van het speelgoed!