Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 51

Elke week zetten we de releases voor je op een rijtje!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Wall World

Prijs in de Nintendo eShop: €9,99 – 19 december 2023

Wall World is een mining rogue-lite met tower defense elementen. Wall World speelt zich af in een wereld die op het eerste gezicht lijkt te bestaan uit één lange enorme muur. Verken deze mysterieuze wereld in je gigantische robotspin, welke makkelijk de muur kan beklimmen. Ontdek vreemde en exotische biomen en vind punten om te graven en kostbare materialen te vinden. Verbeter je uitrusting en de spin, want gevaarlijke monsters liggen op de loer. Weet jij de geheimen van deze vreemde wereld bloot te leggen?

TEVI

Prijs in de Nintendo eShop: €32,99 – 21 december 2023

TEVI is een bullet hell metroidvania waarin je een episch avontuur beleeft met protagonist Tevi. Hack, slash, dash en combo je een weg door een enorme en gevaarlijke wereld. Ontdek geheimen, pas je build aan en ga op de vuist met vele bossbattles, welke allemaal hun eigen unieke manier van aanvallen hebben. Bezoek prachtige plekken en ontmoet een hele cast aan unieke personages.

Tanuki Sunset

Prijs in de Nintendo eShop: €15,99 – 24 december 2023

Tanuki Sunset is een longboarding skate game, welke een beetje de retro-vibe van de jaren 80/90 probeert neer te zetten. Maak kennis met Tanuki, een wilde wasbeer uit Sunset Island die van longboarden houdt. Hij mag dan een gewone wasbeer zijn, maar hij is een wasbeer met een droom – op de voorkant komen te staan van FISH, het belangrijkste tijdschrift over lonboarden ter wereld!
Leer rijden op een longboard en drift langs adembenemende bergketens, slinger door drukke steden en board over de stranden van Sunset Island. Leer Tanuki legendarische tricks, van het springen van schansen tot achterwaarts longboarden. Ontwijk auto’s, trucks en plotseling scherpe bochten. Weet jij aan de top uit te komen?

Wat verder verschijnt in de week van 18 tot en met 24 december:

 • 18 december: Fireball Wizard
 • 18 december: XIIZEAL
 • 20 december: The Rumble Fish+
 • 20 december: Ravva and the Phantom Library
 • 21 december: The Curse of Kudan
 • 21 december: Pajama Sam 3: You are what You Eat
 • 21 december: Freddi Fish 4: The Case of the Hogfish Rustlers of Briny Gulch
 • 21 december: Backroom: Constuctions
 • 21 december: Raccoo Venture
 • 21 december: My lovely Dog Adventure
 • 21 december: Aery Calm Mind 4
 • 21 december: Cape’s Escape Game 6th Room
 • 21 december: The Artist Colors
 • 21 december: Western Slot Machine
 • 22 december: ONE.
 • 22 december: Urban Flow: X-Mas Edition
 • 22 december: Moorhuhn Invasion- Crazy Chicken Invasion
 • 22 december: Moto Rush GT – Elite Edition
 • 22 december: Synthetic Lover
 • 24 december: Cute CrittersPet Kitty
 • 24 december: Party Friends
 • 24 december: Truckzilla – Monster Truck Mega Ramp

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.