Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rustgevende puzzel sim Pan’orama verschenen op de Switch

Creëer prachtige landschappen in deze rustgevende game

Afgelopen week verscheen Pan’orama plotseling op de Nintendo Switch. In deze rustgevende wereld building game creëer je prachtige landschappen en speciale gebouwen zonder verplichtingen. Om de release te vieren hebben uitgever Awaken Realms en ontwikkelaar Chicken Launcher ook een launch trailer online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Pan’orama is een hexagonale world building game, waarbij je de wereld opbouwt door middel van verschillende puzzelstukken. Plaats een stuk en zie je wereld tot leven komen. Door specifieke stukken met elkaar te combineren vorm je biomen en zelfs complete steden. Ontdek speciale gebouwen die je landschappen beïnvloeden en voor extra punten zorgen. Verlies jezelf in de creativiteit en de rustgevende sfeer van de game.