Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pikmin 4 keyart
Kaarten en decoraties van Pikmin. Wie wil dat nou niet?

Je kunt nu feestelijke kaarten en decoraties downloaden van Pikmin. Wil je weten waar en hoe? Lees dan snel verder.

Duik (weer) in de wereld van Pikmin

Wanneer deden jullie voor het laatst iets met Pikmin? Voor mij is dat alweer eventjes geleden. Gelukkig komt Nintendo nu met gratis downloadbare kaarten om naar iemand te sturen. Daarnaast kun je de kerstboom opfleuren met Pikmin-decoraties. Het enige wat je nodig hebt is een printer, een schaar en goede lijm. Ga naar deze speciale pagina om de kaartjes en decoraties te vinden. Print alles uit en maak van jouw woonkamer een feestje.

Heb je nog steeds niet genoeg van Pikmin? Neem dan hier eens een kijkje. Leer op deze pagina alles over de wereld van deze wezentjes. Je kunt er strips lezen, filmpjes kijken en er is zelfs een ‘Piklopedia’.