Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo wenst je fijne feestdagen!

Wat ga jij deze Kerst allemaal doen?

Het is bijna Kerst, de tijd van het jaar om gezellig leuke dingen te doen met familie en vrienden. Of misschien zijn dit voor jou juist wel dé dagen om volop te gamen of gewoon even helemaal niets te doen. Namens het hele team van Daily Nintendo wensen we je fijne Kerstdagen. Ook tijdens deze dagen is het natuurlijk weer de moeite waard Daily Nintendo te checken. Want ook dan blijven we je op de hoogte houden van al het laatste Nintendo-nieuws én kiest de redactie hun favoriete game van 2023.

Tijdens de Kerstperiode kun je bovendien ook meedoen met onze giveaways. Zo kun je onder andere jouw stem uitbrengen voor de beste Switch-game van 2023 met de DN Awards! Daarnaast maak je tot en met 25 december kans op toffe Nintendo merch. Traditiegetrouw hebben we ook dit jaar weer een eigen kerstkaart voor jullie ontworpen: