Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste reclame Donkey Kong Country-uitbreiding Super Nintendo World Japan

Super Nintendo World Donkey Kong Country
Play Wild!

Begin deze maand kregen we al een teaser voorgeschoteld waarin de nieuwste uitbreiding van Super Nintendo World Japan centraal stond: Donkey Kong Country. Inmiddels heeft Universal Studios de eerste reclamespot uitgegeven waarin de gekte van Donkey Kong te zien is:

De uitbreiding moet in het voorjaar van 2024 opengaan voor publiek, dus de marketingmachine begint te draaien. Het ziet ernaar uit dat de grote “selling point” van deze nieuwe wereld de achtbaan is. Geheel in Donkey Kong-stijl zit je in een mijnkart; precies zoals Rareware toentertijd zo populair heeft gemaakt in Donkey Kong Country voor de Super Nintendo.

Staat dit pretpark nu nog hoger op jouw wishlist? Of wacht je liever totdat Super Nintendo World naar Europa komt? Laat het weten in de comments.