Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars vierde December Prijzenfestival 2023 bekend

Ontdek of jij gewonnen hebt!

Afgelopen week konden jullie allemaal meedoen met alweer onze vierde prijsvraag van het December Prijzenfestival van dit jaar. Uiteraard hebben jullie ook deze keer weer flink meegedaan, dit keer maakte jullie kans op enorm toffe Nintendo-merchandise. Inmiddels zijn ook de winnaars van deze vierde giveaway bekend. Hieronder kun je zien of jij één van de winnaars bent geworden. Heb jij gewonnen? Stuur dan jouw adresgegevens naar info@dailynintendo.nl. De adresgegevens worden eenmalig gedeeld met Nintendo Nederland, welke de prijzen zullen versturen.

  • 1x een hoogwaardige The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-backpack – @christiankerstens
  • 1x een Tears of the Kingdom Hoodie en T-shirt. Beiden maat S. – @eek2nd
  • 1x een goedgevulde Pikmin 4-goodiebag met o.a. een Pikmin-badlaken – @svensnelders
  • 1x een Super Mario Bros. Wonder diorama + figurine – @waddle-dee

Gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs. We wensen jullie hier alvast veel plezier mee!