Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in de eerste week van 2024

We beginnen het jaar rustig!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

The spy who shot me

Prijs in de Nintendo eShop: €7,99 – 4 januari 2024

The Spy who Shot me is een comedy retro FPS die lijkt op shooters uit de jaren 90. Jij neemt de rol aan van Agent 7 terwijl hij vecht tegen leden van het kwaadaardige S.C.U.M. Het doet vooral veel denken aan oude shooters als GoldenEye waar je natuurlijk gewoon 007 speelde. Het moet dan ook vooral een parodie zijn op dit soort games, met dezelfde weapon mods en “lovely pointy polygons”

Wat verder verschijnt in de week van 1 tot en met 7 januari:

  • 1 januari: City Bus Driving Simulator
  • 2 januari: Truck Simulator 2024 – USA Driver Zone
  • 5 januari: Shivering Stone
  • 5 januari: Arcade Game Zone
  • 5 januari: Electrician Simulator
  • 5 januari: Bulldozer Tycoon- Construction Simulator
  • 6 januari: Milk Seller

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.