Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ahro komt dit jaar nog naar de Nintendo Switch

Gaat het jou lukken om Ahro tijdens dit avontuur te genezen?

Uitgever nakana.io heeft vandaag via het platform X aangekondigd dat Ahro de eerste helft van dit jaar op Nintendo’s hybride console zal verschijnen. Het spel wordt trouwens ontwikkeld door Oeh Interactive. Daarbij heeft de game ook meteen een trailer mogen ontvangen, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken. De prijs en natuurlijk ook een exacte releasedatum blijven momenteel nog onbekend.

In Ahro kruip je in de huid van de hoofdpersoon met dezelfde naam. Dit zijwaartsscrollende avonturenspel speelt zich af in een unieke wereld waar van alles te verkennen valt. Dit doe je trouwens niet alleen maar lopend, want Ahro kan zijn ook geest uit zijn lichaam halen. Op die manier kun je door de lucht zweven en verschillende voorwerpen verzamelen. Wat goed is om te weten is dat Ahro zich niet heel goed voelt. Daarom ga jij samen met hem opzoek naar iets wat Ahro kan genezen.