Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon krijgt een nieuwe ronde profieliconen

Pokemon Icons NSo
Nieuwe iconen voor Switch-eigenaren met een liefde voor Pokémon zijn nu beschikbaar.

De laatste weken brachten Nintendo en The Pokémon Company meerdere nieuwe profieliconen uit voor de Nintendo Switch. Deze iconen hadden vooral een focus op de verschillende nieuwe personages en Pokémon die te vinden zijn in de The Hidden Treasure of Area Zero DLC-pakketten. De een-na-laatste set bestaat ook weer uit 8 iconen.

Ditmaal zul je iconen met Terapagos, Ogerpon, Blaire, Miraidon, Koraidon, Bloodmoon Ursaluna, Sinistcha en Perrin kunnen ontvangen. De personages kun je voor 10 Platinum punten per stuk ontvangen. Achtergronden en de ringen zijn ieder 5 punten per stuk. Deze een-na-laatste reeks is nog beschikbaar tot en met 11 januari. Daarna zal de laatste reeks de serie afsluiten.