Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race op 5 januari mee tijdens onze livestream

Vrijdag 5 januari 2024 om 20:00 uur is de eerste livestream van 2024! Doe jij mee?

Net als in 2023 zetten we onze maandelijkse livestreams in 2024 door. Elke eerste vrijdag van de maand kunnen jullie een livestream van ons verwachten. Tijdens deze livestreams spelen we dan een game waar ook jij aan mee kan doen. Voor de eerste vrijdag van 2024 gaan we heerlijk racen in Mario Kart 8 Deluxe met de standaardregels. Onze host van de avond is natuurlijk Glenn. Lees snel verder hoe je mee doet!

De livestream vindt vrijdag, 5 januari 2024, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het toernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haak dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen. 

Ditmaal draait de strijd weer om de wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream de meeste punten heeft verdiend krijgt een goudkleurige Discord-rol. Door het te gekke kleurtje zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent. Tevens ontvangen ook de tweede en derde plaats een Discord-rol opleveren. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn. 

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze livestream! Tot dan!