Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blaziken in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Twee weekenden krijg je de kans om tegen Blaziken te vechten en mogelijk zelfs te vangen!

De vorige 7-star Tera Raid Battle is weer even geleden. De afgelopen weken konden spelers van Pokémon Scarlet & Violet tegen Iron Leaves en Walking Wake vechten. Vanaf komend weekend staan de 7-star Raids weer het programma. Spelers krijgen dan de kans om tegen een nieuwe Pokémon te vechten en zelfs te vangen als ze hem weten te verslaan. Deze keer is het de beurt aan Blaziken. Tijdens dit event zal de Pokémon een Flying-Tera Type hebben en een prachtige Mightiest Mark. Vergeet niet dat Blaziken slechts een keer per savefile te vangen is. 

Er zullen twee weekenden zijn waarop je de kans krijgt om Blaziken aan je Pokédex toe te voegen. De eerste ronde vindt van 12 januari 2024 om 01:00 tot 15 januari 2024 om 00:59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 19 januari 2024 om 01:00 uur tot 22 januari 2024 om 00:59 uur plaats. Tevens keert Blissey terug tijdens de tweede ronde. In de 5-star Raids kan je dan tegen Blissey vechten. Mocht je winnen, dan ontvang je vele Candy en Tera Shards.

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties!