Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lil’ Guardsman verschijnt op 23 januari

Jij beslist wie verder mag en wie niet!

Begin 2023 hoorden we voor het eerst van Lil’ Guardsman. Deze game van ontwikkelaar Hilltop Studios stond op dat moment nog gepland voor een release later dat jaar. Helaas hebben ze dat niet gehaald, maar lang hoeven Switch-bezitters niet meer te wachten. Op 23 januari verschijnt de game op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en pc. Een nieuwe trailer waarin de releasedatum onthuld wordt kan je hieronder bekijken.

Lil’ Guardsman is een puzzelgame geïnspireerd door het point-and-click-genre. Je speelt als Lil die de shift van haar vader heeft overgenomen. Het is aan haar om te praten met de personen die door de poort willen om te bepalen wat hun bedoelingen zijn. Afhankelijk van wie je door de poort laat, kan de toekomst van het koninkrijk veranderen.

Hoe lijkt jou deze game? Laat het ons weten in de reacties!