Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laika: Aged Through Blood vertraagd

De nieuwe releasedatum is helaas nog niet bekend.

Halverwege vorig jaar werd Laika: Aged Through Blood aangekondigd. De game, die zichzelf neerzet als de eerste “motorvania” lijkt op een kruising tussen de fanatieke trucs uit OlliOlli World en de gevechten van Dead Cells. De Switch versie van de game stond gepland voor vandaag, 11 januari, maar is op het laatste moment uitgesteld. Dat heeft ontwikkelaar Headup via X laten weten. De reden is dat ze de game “op zijn best” willen uitgeven, en daar simpelweg meer tijd voor nodig is. Het is nog niet bekend wanneer de game wel naar de Switch komt. Wie nieuwsgierig is naar deze game kan hieronder de originele releasedatum aankondiging bekijken.

In Laika: Aged Through Blood volg je het avontuur van titelpersonage Laika, een coyote-moeder die gedwongen een post-apocalyptische, door oorlog verscheurde woestenij moet navigeren. Op haar vertrouwde motor gaat ze gevaarlijke uitdagingen aan, ontdekt ze omgeving en trotseert ze verschillende vijanden. Dit alles om haar onderdrukte clan te bevrijden en te wreken wat ze heeft verloren. In dit handgetekende avontuur verzamel je verder power-ups die de basis vormen van je vaardigheden. De motorfiets kan zowel gebruikt worden als schild of als vervoermiddel, waarbij er grote ramps zijn om vanaf te springen of steile hellingen om jezelf te lanceren en snelheid te maken.