Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario vs. Donkey Kong ontvangt een gloednieuwe trailer

Welke vol verrassingen zit!

Tijdens de Nintendo Direct van september 2023 werd er bekendgemaakt dat Mario vs. Donkey Kong naar de Nintendo Switch gaat komen. Tot dusver wisten we eigenlijk alleen nog maar de releasedatum van 16 februari 2024 en dat het om een remake van het origineel uit 2004 zou gaan. Vandaag is er echter een nieuwe trailer verschenen welke bomvol verrassingen zit! De trailer maakt namelijk onder andere bekend dat er nieuwe werelden en obstakels aanwezig zijn in de Switch-versie van dit spel.

In Mario vs. Donkey Kong ga je aan de slag met vele platformvaardigheden om vervolgens de gestolen Mini-Mario’s terug te halen. Deze heeft Donkey Kong allemaal uit de fabriek gestolen, omdat de Mini-Mario’s niet meer verkrijgbaar waren in de winkel. Echter laat Donkey Kong zich niet zomaar pakken en zul jij maar liefst meer dan 130 levels moeten voltooien. De Switch-versie bevat nieuwe werelden, nieuwe obstakels, de spelstand Relaxed en uiteraard is er ook een likje verf over deze remake gegaan. Daarbij is er ook nog een lokale coöp-modus, waarmee je samen met iemand de levels kunt trotseren. Gaat het jou lukken om al het gestolen speelgoed weer in handen te krijgen?