Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De pastelroze Joy-Con-controllers zijn vanaf 22 maart verkrijgbaar

Om de lancering van Princess Peach: Showtime! te vieren, komt er een nieuw setje Joy-Con aan!

Eerder vandaag bracht Nintendo een nieuwe trailer van Princess Peach: Showtime! naar buiten met daarin aardig wat transformaties. Echter is dat niet alles, want Nintendo heeft tegelijkertijd ook weer een nieuw setje Joy-Con-controllers aangekondigd. Normaliter zien we twee verschillende kleuren die elkaar complimenteren, maar in dit geval heeft onze favoriete bedrijf voor één kleur gekozen. De pastelroze Joy-Con-controllers, welke hieronder zijn te bewonderen, zullen tegelijkertijd met Princess Peach: Showtime! op 22 maart verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers en natuurlijk ook op de My Nintendo Store.

Ben jij toe aan nieuwe Joy-Con en ga je de pastelroze controllers dus aanschaffen? Laat het ons dan vooral weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!