Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Andy Robinson: The Pokémon Company neemt feedback serieus

Pokémon-Scarlet-Violet
Pokémon schijnt te leren van de performance problemen in Scarlet & Violet.

We weten allemaal wel van de serieuze performance problemen die Pokémon al jaren teisteren. Het was al aanwezig in Sword & Shield, maar Scarlet & Violet maakte het nog een stuk erger. Zo erg dat het spelplezier significant negatief wordt beïnvloed. Dit benoemden we ook in onze review uitgebreid.

Hoewel The Pokémon Company eerder al heeft gezegd de klachten te horen was er niet echt een blijk van verbetering. Zo zijn er amper updates verschenen voor Scarlet & Violet met verbeteringen. Als die er al waren, waren ze klein. Toch heeft de feedback blijkbaar effect gehad. Andy Robinson van VGC zegt namelijk dat ze er voor toekomstige productie mee aan de slag zijn gegaan. Andy heeft wel vaker goede insider info, dus dit zou goed kunnen kloppen. Hoeveel we ervan gaan merken zullen we waarschijnlijk de eerste keer zien tijdens Pokémon Day op 27 februari.