Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Umbraclaw komt op 30 mei uit

Ga jij op tijd terugkeren bij je baasje?

Vorig jaar werd onthuld dat er een Switch-versie van Umbraclaw op de planning staat. Wanneer die zou verschijnen was onbekend, maar daar is nu meer nieuws over verschenen. Op 30 mei zal de game namelijk uitkomen op de Nintendo Switch. Dit werd middels een trailer bekendgemaakt. Deze trailer is hieronder te bekijken.

Umbraclaw is een 2D-side-scrolling actiegame. Je speelt als de huiskat Kuon die helaas is overleden. Kuon is daardoor in de Soulplane beland en probeert terug te keren naar zijn baasje. De reis blijkt niet zo gemakkelijk te zijn als gehoopt. Onderweg treft de kat vele vijanden aan, maar zonder de mogelijkheid om aan te vallen is de strijd onmogelijk. Via Shadowstep moet Kuon ongemerkt langs vijanden en bazen. Door Shadowstep te gebruiken bouwt hij een skill energy op waarmee uiteindelijk de Fatal Blow uitgedeeld kan worden. Daarnaast kan Kuon transformeren naar een menselijke gedaante waarmee vechten een stuk makkelijker wordt. Maar ja, een kat heeft maar negen levens. Red je het om op tijd terug te zijn bij je baasje?

Lijkt Umbraclaw jou wat? Laat het ons weten in de reacties!