Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Open Roads met een maand uitgesteld

De nieuwe releasedatum is 28 maart 2024!

In december 2023 werd er eindelijk een releasedatum aangekondigd voor Open Roads, namelijk 22 februari 2024. Deze game was toen al geruime tijd in ontwikkeling. Helaas is nu bekendgemaakt dat de game met een maand is uitgesteld. Open Roads zal nu pas 28 maart 2024 uitkomen op de Nintendo Switch. Annapurna Interactive meent deze tijd nodig te hebben om de game verder te verfijnen, zodat spelers de beste ervaring zullen hebben.

Open Roads volgt het verhaal van Tess Devine en haar moeder Opal. Op een mooie herfst dag vinden deze namelijk een kistje vol oude notities en brieven, weggestopt op de zolder van hun huis. Hiertussen vinden ze hints van diepgewortelde familie problemen, verjaarde inbraken en een verloren schat ergens bij de grens met Canada. Daarnaast suggereert het een ander donker geheim, en alhoewel sommige families dit meteen weer zouden hebben bevragen geldt dat niet voor Tess en Opal. Deze besluiten op reis te gaan en de locaties uit de brieven op te zoeken, om de geheimen uit het verleden onder ogen te komen. Niet alleen zullen ze hierbij de waarheid achter hun familie vinden, maar ook naar elkaar toe groeien.

Wat vind jij van dit uitstel? Laat het ons weten in de reacties!