Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand januari in 2024

Welke spellen van vorige maand zullen er allemaal in het zonnetje gezet worden?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo rondom het einde of begin van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hierin zijn dan een aantal titels van de maand ervoor te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In de video van de eerste maand van dit jaar, januari, komen onder andere de spellen Prince of Persia: The Lost Crown en Another Code: Recollection voorbij. Van deze titels hebben wij een review geschreven. Mocht je deze graag willen lezen, dan hoef je alleen maar op de naam van de game te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopend met die review.

Ben je benieuwd geworden naar alle hoogtepunten van de maand januari? Bekijk dan onderstaande video!