Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cyberpunk roguelite ArcRunner komt ook naar de Switch

De game was al bevestigd voor andere consoles.

Ontwikkelaar TrickJump Games en uitgever PQube hebben bevestigd dat ArcRunner ook naar de Switch komt. De game, die oorspronkelijk begin vorig jaar op steam verscheen, zal op 18 april op consoles verschijnen, en daar zit de Switch nu dus ook tussen. Benieuwd hoe deze game eruit ziet? Hieronder kun je alvast een trailer bekijken.

ArcRunner is een cyberpuk roguelite shooter, waarin je probeert een rogue AI te stoppen. Baan je een weg door “The Arc” terwijl je intense vuurgevechten aangaat met cybernetische wapens, op de beat van de lekkerste synth-waves. Kies welk pad je bewandeld en welke upgrades je uit probeerd om de hordes vijanden te verslaan. Verzamel daarnaast nanites die na je run gebruikt kunnen worden om permanent je personage te verbeteren. Je hoeft de uitdaging daarnaast niet alleen aan te gaan: ArcRunner kan ook co-op gespeeld worden met twee vrienden.