Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

First4Figures kondigt Sheikah Slate-beeldje aan

Maar meer dan een teaser laten ze nog niet zien.

First4Figures heeft officieel een beeldje aangekondigd van de Sheikah Slate uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Maar meer dan een teaser heeft het bedrijf nog niet gegeven. Zij deden de aankondiging op Twitter/X:

Het beeldje moet een “life-size replica” worden, wat inhoudt dat hij een schaal van 1-op-1 moet hebben. En hoewel de pre-orders op 20 februari al opengaan, weten we nog niet wat het beeldje moet kosten. Door aan te melden dat je interesse hebt, krijg je wel $10 korting als hij eenmaal uitkomt.

Ben jij een fan van Zelda en de beeldjes van First4Figures? Ben je dan ook van plan deze in huis te halen? Laat het weten in de comments.