Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Speedstorm is diep in de zee

Disney Speedstorm
De wereld van de Kleine Zeemeermin, nu in Disney Speedstorm.

Ben jij al druk aan het racen in de nieuwe racebanen uit de Kleine Zeemeermin? Hier vind je alle updates die seizoen 6 van Disney Speedstorm met zich meebrengt.

Diep in de zee

De trailer zegt het eigenlijk al, alles speelt zich af in de wereld van de Kleine Zeemeermin. De racebanen, de toegevoegde personages en de vrij te spelen items. Zo kun je vanaf nu met Ariel, Prins Erik, Koning Triton en Ursula racen. Ze hebben alle vier hun eigen speciale vaardigheid. Denk bij Koning Triton bijvoorbeeld aan een lichtstraal uit zijn drietand. Verder zijn er ook nieuwe hulpjes in de stijl van de Kleine Zeemeermin.

Uiteraard kunnen nieuwe circuits niet achterblijven. Disney heeft maar liefst zes nieuwe racebanen toegevoegd die zich afspelen in het Atlantica-gebied. Er valt weer genoeg te beleven in seizoen 6 van Disney Speedstorm. Van welk seizoen heb jij tot nu toe het meest genoten?