Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 7

Elke week zetten we de releases voor je op een rijtje!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Tomb Raider I.II.III Remastered

Tomb Raider Remastered, screenshot

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 14 februari 2024

De originele drie Tomb Raider avonturen komen naar de Nintendo Switch, en hoe. Aspyr brengt de games uit in een nieuw jasje, waardoor Lara Croft er beter uitziet dan ooit. En dat niet alleen, ze brengt gewoon alle DLC mee naar de Switch. En mocht de nostalgie je teveel worden dan kun je ook nog “on the spot” schakelen tussen de nieuwe en oude graphics. Voor ieder wat wils dus! Volg Lara op haar vele reizen terwijl je puzzels oplost en eeuwen oude beschavingen blootlegt. Maar let op, want sommige geheimen zijn geheim voor een reden…

GUNVOLT RECORDS: Cychronicle

Prijs in de Nintendo eShop: €13,49 – 15 februari 2024

Gunvolt Records Cychronicle is een rhythm game waarin Lumen, Lola en Luxia de hoofdrol spelen. Deze personages uit de Azure Striker Gunvolt serie zullen nummers zingen die betrekking hebben tot de rijke lore van de serie. Het spel heeft dual analog controls waarmee je niet alleen met het drukken of ingedrukt houden van knoppen speelt, maar ook door de sticks snel te flicken of te sliden. Speciaal voor de Switch krijgen we ook de mogelijkheid voor een touchscreen modus. Zo kun je op meerdere manieren genieten van de rhythm-gameplay, muziek en nostalgische gameplay footage van de Azure Striker Gunvolt serie.

Mario VS Donkey Kong

Prijs in de Nintendo eShop: €49,99 – 16 februari 2024

In Mario vs. Donkey Kong ga je aan de slag met vele platformvaardigheden om de gestolen Mini-Mario’s terug te halen. Deze heeft Donkey Kong allemaal uit de fabriek gestolen, omdat de Mini-Mario’s niet meer verkrijgbaar waren in de winkel. Echter laat Donkey Kong zich niet zomaar pakken en zul jij maar liefst meer dan 130 levels moeten voltooien. De Switch-versie bevat nieuwe werelden, nieuwe obstakels, de spelstand Relaxed en uiteraard is er ook een likje verf over deze remake gegaan. Daarbij is er ook nog een lokale coöp-modus, waarmee je samen met iemand de levels kunt trotseren. Gaat het jou lukken om al het gestolen speelgoed weer in handen te krijgen?

Wat verder verschijnt in de week van 12 tot en met 18 februari:

 • 12 februari: Dreamland solitaire
 • 12 februari: Throne of Egypt
 • 14 februari: Arzette: The Jewel of Faramore
 • 14 februari: Lords of Exile
 • 14 februari: My name is Mayo 3
 • 15 februari: Maid of the Dead
 • 15 februari: Genso Chronicles
 • 15 februari: Death Mark
 • 15 februari: Witch’s Rhythm Puzzle
 • 15 februari: Plate Up!
 • 15 februari: Tiny Treasure Hunt
 • 15 februari: Birth
 • 15 februari: Twilight Survivors
 • 15 februari: Banchou Tactics
 • 15 februari: Pretty Girls Klondike Solitaire Plus
 • 15 februari: EGGCONSOLE Ys PC-8801mkIISR
 • 15 februari: Party Party Time 2
 • 15 februari: Top Web Search 23
 • 15 februari: Hex Cats
 • 16 februari: Edge of Reality
 • 16 februari: Fit My Cat
 • 16 februari: Duck Quack Shoot!
 • 16 februari: Sea Port Tycoon 2024
 • 16 februari: WAR Apocolypse Shooter
 • 16 februari: Scream and Steel
 • 16 februari: Your Majesty
 • 16 februari: Caveman Ransom
 • 16 februari: Art of Glide
 • 17 februari: Cyber Taxi
 • 18 februari: Drift Master

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.