Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontwikkeling Super Smash Bros. Ultimate eindelijk voorbij

Regisseur Masahiro Sakurai bedankt het team voor het harde werk dat zij hebben verricht.

Met de release van Sora, de allerlaatste amiibo uit de Smash-serie, is de ontwikkeling van Super Smash Bros. Ultimate eindelijk klaar. Na 5 jaar kwam gisteren de laatste grote update uit om de ondersteuning van die amiibo toe te voegen. Regisseur Masahiro Sakurai nam van de gelegenheid gebruik om op Twitter/X het team te bedanken:

Sora’s amiibo is vandaag te koop! Hartelijk dank aan alle betrokkenen. (Ik vind het geweldig) Het originele ontwerp en de kleurcodering zijn perfect. De modellering en poses zijn ook goed. Alle vechters zijn nu gemaakt Ik denk dat mijn werk aan Super Smash Bros. Ultimate eindelijk ten einde loopt. Bedankt voor jullie harde werk.

Masahiro Sakurai (met dank aan Google Translate)

Nu hoeft dit niet direct het einde te betekenen. Er is natuurlijk nog de kans dat de game kleine updates en bug-fixes krijgt. Maar echt grote updates zijn vanaf nu voorbij.

Heb jij de laatste Smash-amiibo in huis gehaald? Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan Super Smash Bros. Ultimate? Laat het weten in de comments!