Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda en Mario vallen in de prijzen

Beide series hebben prijzen gewonnen bij de D.I.C.E Awards.

Het was weer tijd voor de D.I.C.E Awards! En hoewel de Game of the Year-prijs dit jaar naar Baldur’s Gate III is gegaan, wist Nintendo ook wat prijzen in de wacht te slepen (dankjewel Nintendo Life!).

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ontving de prijs voor beste Adventure-game van het jaar. Wat ons betreft niet onterecht! Check vooral onze review als je de game nog steeds niet geprobeerd hebt.

Uiteraard kwam er afgelopen jaar nog een game uit die het goed gedaan heeft. Want wij vonden in onze review al dat Super Mario Bros. Wonder een instant classic is, bij D.I.C.E vonden ze het gewoon de familie-game van het jaar.

Daarnaast wisten we natuurlijk al dat componist Koji Kondo in de Hall of Fame opgenomen zou worden. Een mooie dag voor Nintendo dus!