Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 8

Elke week zetten we een aantal aankomende releases voor je in de schijnwerpers!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Bandle Tale: A League of Legends Story

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 21 februari 2024

Bandle Tale: A League of Legends Story is een crafting RPG van dezelfde makers als Graveyard Keeper. In deze magische “cozy” RPG draait het om Bandle City, land van de donzige Yordles. Jij speelt een verlegen Yordle die woont in Yarnville, een klein geïsoleerd eilandje waar iedereen geobsedeerd is met breien. Wanneer jouw 101-jarige stage eindelijk tot zijn eind komt wil je niets liever dan de wereld ontdekken, maar een verkeerd gelopen feestje gooit roet in het eten en sluit de magische portals. Met jou unieke brei-magie ben je de enige die Bandle City uit de brand kan helpen! Maak vrienden, maak spullen en beloof de grootste kleine avonturen in deze cozy game.

Yohane the Parhelion – Numazu in the Mirage

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 22 februari 2024

Yohane the Parhelion – Numazu in the Mirage is een roguelike deckbuilder welke zich afspeelt in de wereld van Love Live! Sunshine. Het is een officiële spin-off en volgt het verhaal van Yohane, die werkt als een waarzegger. Op een dag is ze met vrienden wanneer ze een oude spigel in handen krijgt. Bezorgd dat haar waarzeggerij niet klopt gebruikt ze een “Magic Mirror Fortune-Telling” techniek, waardoor ze plots de spiegel in gezogen wordt. Daar vind ze een mysterieuze wereld waar magie gebruikt kan worden door kaarten te gebruiken. Ze moet een manier vinden om uit de spiegel te komen, want tegelijkertijd beginnen er ook dingen met haar vrienden in de echte wereld te gebeuren.

Squirrel Stapler

Prijs in de Nintendo eShop: €6,62 – 22 februari 2024

En dan even iets compleet anders. Squirrel Stapler is een bizarre horror ervaring dat low budget edutainment games op hak probeert te nemen. Dit doet het door een ijzingwekkend verhaal te vertellen over een eenzame man die in een hutje in het bos woont. OP een dag wordt hij wakkeren realiseert hij zich dat zijn geliefde, (een onthoofd lijk dat aan de muur genageld is) lelijk is gemaakt door de vliegen die haar omringen. Hij wou dat ze weer mooi was, net zoals de eekhoorns uit het bos. Daarom begint hij op ze te jagen, zodat hij de eekhoorns aan haar kan nieten en ze weer mooi wordt. Juist ja. Het is een korte horror ervaring (binnen een uur ben je wel klaar) maar wel één die je lang bij zal blijven!

Wat verder verschijnt in de week van 19 tot en met 25 februari:

 • 20 februari: Qomp2
 • 20 februari: Balatro
 • 20 februari: Hopping Bunny
 • 21 februari: Tenderfoot Tactics
 • 21 februari: A Time Traveler’s Guide to Past Delicacies
 • 21 februari: Froggie: A retro platformer
 • 21 februari: Geometry survirvor
 • 21 februari: Metro Simulator 2
 • 22 februari: Inkulinati
 • 22 februari: 502’s arcade
 • 22 februari: Toy Rider
 • 22 februari: Quadroids
 • 22 februari: Geometric Sniper Z
 • 22 februari: Apex Heroines
 • 22 februari: Lunaria- Virtualized Moonchild
 • 22 februari: EGGCONSOLE HYDLIDE3 PC-8801mkIISR
 • 22 februari: Make It1 Taiyaki
 • 22 februari: Aery: Stone Age
 • 23 februari: Promenade
 • 23 februari: S.N.I.P.E.R Hunter Scope – Collectors Edition
 • 23 februari: Knights & Guns – NY Edition
 • 23 februari: Truck Sim 2024
 • 23 februari: Dino Race
 • 23 februari: The Jump Guys
 • 23 februari: Wira & Taksa againts the master of gravity
 • 23 februari: Unlife
 • 23 februari: King’s Odyssey
 • 24 februari: The bike – moto ride simulator
 • 24 februari: Snap Togheter, new challenges
 • 24 februari: King’s Odyssey: Dwarfen Tale
 • 25 februari: King’s Odyssey: Rise of the Necromancer
 • 25 februari: Lion Simulator – Survival RPG Animal Battle

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.