Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mother 3 is beschikbaar op Nintendo Switch online, maar met een catch

Mother 3 keyart
De beruchte game is verschenen op de Switch, alleen niet voor iedereen.

Nintendo Switch Online brengt regelmatig meer games naar de service. Dit voor de verschillende platformen die beschikbaar zijn voor leden van de service. Zo werd tijdens de Nintendo Direct vandaag onthuld dat er vijf games van Rare beschikbaar komen voor leden wereldwijd. Echter in Japan kregen ze nog een extra game.

De beruchte, maar populaire Mother 3 verschijnt daar namelijk in de applicatie. Voor Europa en Amerika dus niet. Niet helemaal getreurd echter. Als je een Japans eShop account aanmaakt, kun je de Japanse NSO-applicatie voor de Game Boy Advance downloaden. Je kunt deze dan met je eigen account gebruiken. Mits je de NSO Expansion hebt. Enige nadeel: je moet wel wat Japans kunnen, de game is niet gelokaliseerd..