Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SEGA onthuld Super Monkey Ball Banana Rumble

Super Monkey Ball Banana Rumble keyart. Showing multiple apes in balls on a road.
De populaire aap AiAi krijgt een gloednieuwe game exclusief voor de Nintendo Switch.

De bekende serie van SEGA is terug. Super Monkey Ball Banana Rumble is vandaag onthuld tijdens de Nintendo Direct. Dit nieuwe avontuur van AiAi en zijn vrienden laat je rollen zo veel je wilt. Zo heeft het spel meer dan 200 levels, kun je je personage aanpassen met meer dan 300 opties en zijn er verschillende modi.

Zo kun je in de Adventure Mode met drie vrienden lokaal coöp spelen, maar je kunt ook online het opnemen tegen tot wel 15 andere spelers. Ook kun je als speler een nieuwe move gebruiken. De Spin Dash. Hiermee kun je verschillende shortcuts maken en over obstakels heen suizen. Voor liefhebbers van de bewegingsbesturing. Ook die is beschikbaar in de game.

Go bananas vanaf 25 juni, dan wordt Super Monkey Ball Banana Rumble exclusief uitgebracht op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vanaf vandaag mogelijk in de Nintendo eShop.