Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

South Park: Snow Day! krijgt nog meer beelden

Ze waren in de Nintendo Direct: Partner Showcase te zien, maar nu natuurlijk ook hier!

De releasedatum van South Park: Snow Day! was al een tijdje bekend. Het spel van uitgever THQ Nordic verschijnt namelijk op dinsdag 26 maart. Ook kregen we eind vorig jaar een gameplaytrailer voorgeschoteld, maar vandaag werden er tijdens de Nintendo Direct: Partner Showcase nog meer beelden met de wereld gedeeld. Deze beelden zijn uiteraard onderaan dit artikel te bewonderen. De game gaat eind volgende maand voor een bedrag van €29,99 zowel fysiek als digitaal over de toonbank.

In tegenstelling tot The Stick of Truth en The Fractured But Whole zal South Park: Snow Day! 3D-graphics bevatten. Deze nieuwe game is trouwens een co-op multiplayerspel waarin je samen met Cartman, Stan, Kyle en Kenny de meest magische tijd van hun leven beleefd. Omdat de straten van South Park ondergesneeuwd zijn hebben de personages ijsvrij en dus is het tijd voor doldwaze gevechten vol met actie! Tevens is deze titel maximaal met drie andere vrienden te spelen, maar als je eenzaam bent is het ook mogelijk om online tegen willekeurige gamers te gamen.