Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

#Blud vecht zich een weg naar de Switch

Overleef de middelbare school, hockey training en vampieren in deze cartoony dungeoncrawler.

Geanimeerde dungeoncrawler #Blud komt naar de Nintendo Switch. Dat hebben uitgever Humble Games en ontwikkelaar Exit 73 Studios aangekondigd. De game, welke zegt de lijn tussen actie RPG’s en hyperkinetic 90’s cartoons te vervagen, staat momenteel gepland voor 18 juni. Hieronder kun je alvast een trailer bekijken.

Red je vrienden, vecht tegen hordes vampieren en overleef de horrors van je eerste jaar middelbare school in #Blud, een game die eruit ziet alsof het een cartoon is. Jij speelt Becky Brewster, net verhuist en toevallig laatste telg van een eeuwenoude vampiers jager familie. Als nieuwe generatie vampier jager gebruik je alle tools die je tot je beschikking hebt, zelfs social media! Roei demonische invloeden uit door social media, neem selfies met monsters om achter hun zwakheden te komen en level jezelf met schoolspullen en grimoires. Maar de vampier apocalypse uitroeien die je natuurlijk niet alleen! Met een heel team aan excentrieke vrienden achter je zul je wel eens laten zien dat er niet te spotten valt met Carpentsville High!