Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Legends Z-A verschijnt volgend jaar

Pokémon Legends Z-A logo
We keren terug naar Kalos inclusief de populaire Mega Evolutions.

Geen van de verwachte games kwamen voorbij, maar er is wel een Legends-game aangekondigd. Tijdens de Pokémon Presents van vandaag werd er een korte teaser getoond voor een gloednieuwe Pokémon-titel. Deze titel moet in 2025 verschijnen en is een nieuwe game in de Legends-reeks.

In de trailer zagen we modellen van Lumiose City, de bekendste stad uit Pokémon X & Y, voorbij komen. Hierna werd het onthuld dat Kalos de regio zal zijn voor de nieuwe Legends. De titel van de game is Pokémon Z-A en het is bovendien bevestigd dat de Mega Evolutions terug zullen keren. Pokémon omschrijft de game als volgt:

Er staat spelers een spannend nieuw avontuur te wachten in Lumiose City, waar wordt gewerkt aan een stedelijk herontwikkelingsplan om een stad te creëren waar mensen en Pokémon kunnen wonen.

The Pokémon Company