Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

MLB The Show 24 krijgt een gameplaytrailer

Het is weer tijd voor een nieuw MLB The Show-spel!

Ongeveer een maand geleden werd er aangekondigd dat MLB The Show 24 naar Nintendo’s hybride console gaat komen. We maakte toen trouwens meteen kennis met de releasedatum van dinsdag 19 maart. Inmiddels is er een nieuwe gameplaytrailer van het honkbalspel verschenen op het YouTube-kanaal van Nintendo of America, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken.

MLB The Show 24 kent in totaal drie versies. De normale versie gaat voor een bedrag van €59,99 over de toonbank, maar voor de andere versies moet je iets dieper in de buidel tasten. De MVP Edition kost je namelijk €84,99 en de Digital Deluxe Edition maar liefst €99,99. Om de game te downloaden heb je volgens de Nintendo eShop 6,2 gigabyte aan vrije opslagruimte nodig.

Het is weer tijd om in de huid te kruipen van een honkballer!

Ben je er klaar om de show te stelen als honkballer? Dan is MLB The Show 24 misschien wel iets voor jou! In de verhaallijn van het spel ga je namelijk naar het verleden van honkbal om daar de iconische momenten van helden opnieuw te beleven. Uiteraard is dat niet het enige, want je kunt hier ook bouwen aan je loopbaan en ervaring. Op een gegeven moment mag je zelfs de leiding nemen over jouw favoriete team! Verder kun je het online tegen jouw vrienden opnemen, ongeacht op welke console ze spelen. Gaat het jou lukken om wedstrijden te winnen en de grootste te worden?