Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond mee tijdens onze livestream!

Doe jij vrijdag 1 maart om 20:00 uur mee met een potje Mario Kart?

De eerst vrijdag van de maand is alweer een feit. Ditmaal valt het gelijk met de eerste dag van de maand. Speciaal daarvoor hebben we een leuke twist bedacht voor de game die we tijdens onze livestream gaan spelen. Vandaag gaan we namelijk tijdens de livestream Mario Kart 8 Deluxe spelen. Niet op de normale snelheid, maar op 200cc voor de echte snelheidsduivels. Glenn is onze host van de avond en zal heerlijk commentaar leveren op de races.

De livestream vindt vandaan, 1 maart 2024, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het DN Streamtoernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haak dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen. 

Ditmaal draait de strijd weer om de wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream de meeste punten heeft verdiend krijgt een goudkleurige Discord-rol. Door het te gekke kleurtje zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent. Tevens ontvangen ook de tweede en derde plaats een Discord-rol opleveren. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn. 

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze livestream! Tot dan!